Primul articol

Uau! Nu credeam c-o să fac asta vreodată, să scriu în blog, să fac blogging (nici nu știu cum să formulez corect), dar nu e niciodată prea târziu, decât dacă ai copii și nu dorm la ora 10 jumate seara.

Eu sunt Costel, stand up comic, comedian, comediant de profesie, actor pe diplomă, tată și soț acasă și amețit în timpul liber. Stau în apartament și cred că e mai mult de-atât. Nu mai râd la orice glumă, nu mă mai uit așa mult la filme, asamblez mobilă de la Ikea și figurine Lego pentru copii între 6-12 ani.

Îmi place stand-up-ul foarte mult și mă enervează când cineva are o glumă bună la care nu m-am gândit eu. Mă bucur că îi am prieteni și colegi de meserie pe Alex, Ana, Andrei, Bobo, Bogdan, Cătălin, Claudiu, Constantin, Cosmin, Cristi, Daniel, George, Ioana, Maria, Mihai, Nae, Nelu, Radu, Raul, Sergiu, Sorin, Teo, Toma, Victor, Vio. Sigur am uitat pe cineva.

6 Comentarii

 1. Chiochiu Andreea

  Chiar ma intrebam cand o sa faci asta.
  Te pup si mi-e dor de tine 🤗😘

  Răspuns
 2. Neicuț Valentin

  Ești bomba băi doamna bojog :))
  Site-ul mai are nevoie de mici reforme dar în mare îmi place rău de puțin <3

  Răspuns
 3. Misulik

  Hehe, in sinea mea, am asteptat dintotdeauna ca sa iti faci un blog. Nu e nevoie sa ma crezi pe cuvant, dar daca ar exista un fanometru sau o unitate de masurare de genu’, ai afla ca sunt pe primul loc. Iti urez mai mult decat fericire si implinire pe toate planurile vietii si sa ma faci sa rad mereu cum o faci deja, chiar si la a 36-a vizionare a „Sex, droguri si copii”.

  PS: Multumesc pentru poza de la Plymouth si pentru restul pe care le-am facut in tara. 😀

  Răspuns
 4. Alex

  Bine gandit cu ordinea alfabetica…nu se supara nimeni pe ordine 😀

  Răspuns
 5. cosmin_makaay

  Hai ca ai inceput bine!

  Răspuns
 6. Theodora Roseti

  Ce dragut. Eu sunt curioasa daca esti un om asa de pozitiv din fire sau ai muncit mult pe asta incat acum emani buna dispozitie. Maybe some tips and tricks. Succes in continuare !

  Răspuns

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *